Alytaus rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras
Biudžetinė įstaiga

Naujoji g. 48, LT-62381 Alytus
Tel./faks. (8-315) 214 38
El. paštas info@alytausrajonovsb.lt

Duomenys kaupiami ir saugomi
juridinių asmenų registre,
Kodas 301785539



norway_grants_programos_zenklas_jpg.jpg

pirmas.jpg

sveika_mokykla_230x200.jpg

PasirasykInternetu_190x118__2_.gif

arsa_logo_header.jpg

svsba.jpg

ULAC.jpg

Primename, kur ir kada galite prisijungti prie biuro organizuojamų fizinio aktyvumo renginių: Pirmadieniais 16 val. šiaurietiškojo ėjimo užsiėmimai Butrimonyse. Renkamės Butrimonių gimnazijos vidiniame kiemelyje. Pirmadieniais 16:30 val. mankštos Krokialaukyje. Užsiėmimai vyksta Krokialaukio Tomo Noraus-Naruševičiaus gimnazijos skyriaus - daugiafunkcio centro salėje. Pirmadieniais 18 val. Santaikoje, kultūros namų salėje. Trečiadieniais 15:30 val. mankštos Dauguose. Užsiėmimai vyksta  Daugų Vlado Mirono gimnazijoje. Penktadieniais 13 val. mankštos Parėčėnuose.  Penktadieniais 14 val. Kumečiuose. Užsiėmimai vyksta bendruomenių namuose. Visi užsiėmimai ir priemonės užsiėmimams (šiaurietiškojo ėjimo lazdos) yra nemokami. Kviečiami visi. Fizinis krūvis pritaikomas pagal kiekvieno galimybes. Telefonas pasiteirauti 21 438

Naujienos

2017-02-17

Dar vienas receptas-pretendentas tapti šio mėnesio geriausiuoju

Sulaukėme dar vieno recepto su šio mėnesio daržove- žvaigžde. Kviečiame visus taip pat pasidalinti savaisiais, nes visų receptų su nuotraukomis autoriai bus apdovanoti prizais. Būkite aktyvūs. Jūsų receptų laukiame elektroniniu paštu: info@alytausrajonovsb.lt


BUROKŲ MIŠRAINĖ SU PUPELĖMISburokeliu_ir_pupu.jpg


Ingredientai:

2 kg burokų,
0,5 kg pupelių,
0,3 kg svogūnų,
0,3 kg morkų,
3–4 antaniniai obuoliai,
1 st. aliejaus,
1–2 lauro lapeliai,
druskos ir pipirų pagal skonį.


Paruošimas:

1. Pupeles išvirti.
2. Morkas ir burokus išvirti ir sutarkuoti.
3. Svogūnus supjaustyti ir pakepti aliejuje.
4. Obuolius supjaustyti mažais gabaliukais.
5. Tuomet sudėti viską į puodą ir įdėti prieskonius (pipirus, druską) viską gerai išmaišyti.
6. Truputį patroškinti, kad obuoliai būtų minkšti.
7. Sudėti į iškaitintus stiklainius.
8. Laikyti vėsioje vietoje.

SKANAUS :)


P.S. Atvėsus mišrainei valgyti su šaltais ar karštais mėsos patiekalais.


Rasa Peleckaitė